De tijd dat je waardering uitsprak naar werknemers met een kerstpakket vol pakjes, doosjes en blikjes met nootjes, kaneelstokjes en kersen op siroop, ligt ver achter ons. Inspireer je werknemers, biedt ze een positieve ervaring!

Wie de bossen van Dalfsen bezoekt, is verzekerd van een gezonde dosis frisse lucht. En aangevuld met een aantal activiteiten creëer je voor je personeel een geweldige dag. Denk daarbij aan klootschieten, konijnenjacht, radiovossenjacht of de fox oring Ook is het mogelijk een tocht te maken in een verwarmde huifkar met een onderweg de mogelijkheid te stoppen voor een glas glühwein of warme chocolademelk.

Bij terugkomst kan iedereen zich warmen aan het houtvuur uit de vuurkorven en staat er een Bourgondische maaltijd klaar, een stamppotbuffet, megapangourmet, Indisch buffet of een pizzarette. Ook is een winterbarbecue mogelijk, gewoon lekker buiten bij het vuur.
Wie het eenvoudiger wil houden, kiest voor een borreluurtje rond de vuurkorven.

Deze arrangementen zijn financieel zeer aantrekkelijk geprijsd. Deze passen bij veel bedrijven netjes in de werkkosten regeling van de belastingdienst. Voor meer informatie over de werkkosten regeling klikt u hier.

Tot ziens in ’t bos!

Partycentrum het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG Dalfsen
Tel. 0529-431712
www.hetboskamp.nl

Door Redactie