De herfst en winter zitten er weer aan te komen; een periode waarin we op zoek zijn naar een warm en knus gevoel om ons heen. Wat is nou een betere plek om deze fijne sfeer te creëren dan in je eigen woning? Maak van je huis en fijn thuis met Streept interieuradvies en conceptontwikkeling!

Van kleuradvies tot een volledig nieuw interieurplan; ieder persoon heeft andere wensen. Je bent mogelijk op zoek naar een nieuwe invulling voor jouw woning of bedrijfsruimte en komt er zelf momenteel niet uit. Als opgeleid Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle, heeft Lieke Bovenmars zich gespecialiseerd in kwesties als deze. “Ik verdiep mij graag in verschillende wensen van verschillende klanten, om via deze weg tot een uitwerking te komen die aansluit bij de behoefte van de klant. Welke ruimte in huis dit ook is, of welke vraag hier ook de boventoon speelt”, aldus Lieke, eigenaresse van Streept.

Omdat een interieuradvies erg persoonlijk is en iedereen behoefte heeft aan een ander soort advies, maakt Streept gebruik van verschillende pakketten. Zo kunt u kiezen voor een ‘Volledig advies’, hierbij wordt de gewenste ruimte volledig opnieuw ontworpen en wordt er door middel van een 3D-tekening een duidelijke presentatie gemaakt, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de veranderingen die uw woning kan ondergaan. Heeft u een nieuwe woning en bent u hiervoor op zoek naar een passend interieur? Of wilt u uw bestaande interieur een nieuwe look geven? Weet u zelf niet welke inrichting het beste aansluit bij uw woning? Door middel van een ‘Volledig advies’ zullen deze vragen u al snel beantwoord worden.

Wilt u uw interieur liever een snelle opknapper geven en advies op gebied van indeling en kleurgebruik? Dan is een ‘Live advies’ meer iets voor u! Hierbij komt Lieke persoonlijk langs om u twee uur lang van adviezen te voorzien. Dit kan zowel voor een enkele ruimte zijn, als voor een volledige woning. Naderhand krijgt u een kleine uitwerking mee, waardoor u eenvoudig aan de slag kunt met de gegeven tips.

Daarnaast is er op interieur gebied nog de optie ‘Afstyling interieur’. Heeft u al genoten van een interieuradvies van Streept, maar weet u zelf niet precies hoe u de puntjes op de i kunt zetten? Of heeft u liever dat u het volledige proces uit handen word genomen? Ook hiervoor heeft Streept een speciaal pakket; de geleverde meubels en accessoires worden door Lieke zelf van plek voorzien en de ruimte word op deze manier zo afgestyled dat hij naderhand bijna een tijdschrift in kan!

Naast de bovengenoemde pakketten biedt Streept ook een ‘Maatwerk’ optie aan. Hierbij kunt u zelf kijken welke elementen u graag behandeld wilt hebben in een gesprek. Op deze manier kunt u zelf uw prijs en pakket bepalen en samenstellen. Hierdoor is er voor iedereen een goede ‘match’. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, of bent u benieuwd welk pakket er het beste bij uw wensen aansluit? Dan is er altijd nog het gratis intakegesprek, waarbij Lieke de wensen met u doorneemt en kijkt welke elementen belangrijk zijn bij het ontwerpen van een nieuw interieur voor uw woning, waarbij u antwoord krijgt op uw woonvragen en er aan het einde van de rit een passend interieuradvies voor u klaar staat.

Nieuwsgierig geworden naar mijn kunnen als interieuradviseur? Of wilt u graag meer informatie over de verschillende pakketten en/of prijzen? Neem dan gerust een kijkje op de website of stuur een mailtje. Want zelfs een prijs zegt eigenlijk niets als het gaat over je thuis voelen in je eigen woning!

STREEPT intereur & concepts
06 11 82 94 67
www.streept.com
hello@streept.com

Door Redactie