Het zal u wellicht niet zijn ontgaan dat Heino’s Mannenkoor dit jaar 40 jaar bestaat. In april van dit jaar werd al een jubileumconcert gegeven in de RK-kerk in Heino. Toen met medewerking van een tweetal andere mannenkoren (Groot Mannenkoor Zwolle en Hasselt’s Mannenkoor). Op zaterdag 4 november a.s. vindt als afsluiting van het jubileumjaar een tweede jubileumconcert plaats waaraan medewerking wordt verleend door The Inspirational Community Gospel Choir.

Dit koor, afkomstig uit Tilburg, werd in 1994 opgericht. Het is niet zo maar een gospelkoor. Zo is dit koor enkele malen op de Nederlandse beeldbuis te zien en te horen geweest, o.a. bij ‘Max Proms’ (omroep Max) en ‘Het Gala van de Nederlandse Muziek’ met Marco Borsato. Ook werkt het koor samen met bekende solisten als Linda Wagenmakers, Dewi Williams e.a., maar ook met het Metropole Orkest. Daarnaast trad het koor op met The New London Chorale en ook met artiesten als LA The Voices (met Gordon), Dana Winner, Tavares en Wil Tura. Zoals gezegd, niet zomaar een gospelkoor. Heino’s Mannenkoor vindt het dan ook een eer u dit koor in Heino te kunnen presenteren.

Uiteraard treedt ook Heino’s Mannenkoor op tijdens dit concert, onder de bezielende leiding van dirigent Jeroen Hulshof, met achter de piano Nadine Eman. Heino’s Mannenkoor heeft voor dit concert een aantal nieuwe liederen ingestudeerd.

Plaats van handeling en kaartverkoop
Het concert vindt plaats in de Nicolaaskerk in Heino en begint om 20:00 uur. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Het Dorpshuus en De Smulbaai in Heino á € 15,00 p.p. (incl. koffie en een traktatie) en – voor zover de voorraad strekt – op 4 november a.s. bij de kerk. Zie ook www.heinosmannenkoor.nl.

Door Redactie