Dat kan met hulp van Blij by Linda voedingsadvies en coaching. Blij by Linda is gevestigd Bij de Bank te Heeten en werkt volgens het PowerSlim programma. Met het PowerSlim programma werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is (ook op de lange termijn).

Zelfs tijdens de feestdagen is het mogelijk om lekker, maar toch gezond en verantwoord te eten, zodat je stabiel blijft in gewicht of zelfs wat kwijt raakt. Wat betekent gezond leven voor jou en wat doe je eraan om gezond en gelukkig te zijn? Niet alleen tijdens of na de feestdagen, maar het hele jaar door.

PowerSlim
PowerSlim staat voor eiwitrijke voeding met een verlaagd gehalte koolhydraten en veelal glutenvrij. Er zijn al mooie successen behaald: PowerSlimmers die een nieuw eetpatroon hebben aangeleerd, hun streefgewicht haalden en inmiddels vitaler en zelfverzekerder door het leven gaan. Een voorbeeld hiervan is Annemiek (-20 kg). Zij heeft haar doel bereikt: “Ik merk dat mijn lichaam het erg prettig vindt wanneer ik minder koolhydraten eet. Én de sleutel tot succes. Dankzij de ondersteuning, begeleiding en peptalks van Linda is het me gelukt om mijn doel te bereiken. Dat is heel fijn, maar wat nog belangrijker is, ik voel me echt veel beter. Het is zo’n fijn gevoel! Ik ben trots op mezelf dat ik het mijzelf gegund heb, nu was “ik” aan de beurt. Ik weet ook heel goed dat de zware taak nu komt: in balans blijven, maar daarom blijf ik voor de na-begeleiding bij mijn coach Linda langs gaan.”

Wil je meer weten?
Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek: www.blijbylinda.nl

Blij by Linda
Dorpsplein 5, 8111 AN Heeten
06-23996887
info@blijbylinda.nl
www.blijbylinda.nl

Door Redactie