Beleef onze vernieuwde showroom met sanitair, tegels en nu ook keukens! 

Onze plaats in badkamerland staat al jaren op de kaart. Door ons aanbod van tegels te vernieuwen en met keukens uit te breiden, bieden we nu een totaalconcept voor uw hele woning.

Op onze nieuwe keukenafdeling laten wij u met een groot aantal keukenopstellingen zien wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden uitsluitend keukens van topkwaliteit en passend bij ieders budget. Ook voor alle keukenapparatuur kunt u uiteraard bij ons terecht. Net als bij het sanitair doen wij voor het plaatsen van de keukens een beroep op ons betrouwbare netwerk van installateurs en tegelzetters, terwijl Joop Elders voor u het vaste aanspreekpunt blijft.

 

De allernieuwste trends op badkamergebied!
Directeur Michel Trip: “Bij Joop Elders hebben we een passie voor badkamers. En dat is in uw voordeel! Want bezoekt u onze showroom, dan zullen wij u altijd verrassen met de laatste trends en innovaties. En uiteraard adviseren wij u graag over kleuren en materialen, over duurzaamheid en keuzes voor de toekomst, over comfort en genieten … En over de mooiste, slimste en handigste snufjes en gadgets voor in de badkamer!”

Een opvallende trend in de badkamer is dat de producten steeds groter worden. Eigenlijk is dat niet gek, want door grote producten te gebruiken lijkt ook de ruimte groter. En dat geeft rust en ruimte. Zeker als de badkamer zelf bescheiden van omvang is. XXL dus, of het nou om tegels, douchewanden of plafonddouches gaat. Ook een vrijstaand bad geeft de badkamer een ruimtelijk gevoel. En kiest u voor een bad gemaakt van Solid Surface? Dan kiest u voor een heerlijk zacht en natuurlijk materiaal. Extra ontspannend! Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze badkamerarchitect adviseert u graag.

Grootste assortiment vloertegels van de regio
Naast badkamers en keukens biedt Joop Elders een grote keuze in wand- en vloertegels. Michel Trip: “Bij tegels denken mensen aan de bad­kamer, toilet of keuken. Maar er zijn ook prachtige tegels, bijvoorbeeld met een houtstructuur, die de woonkamer een luxe uitstraling geven. Hygiënisch, niet van echt hout te onderscheiden en ideaal bij vloer­verwarming. Recent is een spiksplinternieuwe vloeren­afdeling gerealiseerd met mooie voorbeeldvloeren. Ik zou zeggen: kom kijken!”

Altijd een passend ontwerp
Graag gaan we voor u aan de slag met een uniek ontwerp voor uw nieuwe badkamer of keuken. Precies passend bij uw smaak, wensen en gezinssamenstelling. Om ons advies echt op maat te kunnen maken, komen we graag de situatie bij u thuis bekijken. Op een moment dat het u goed uitkomt. Dan kunnen we het ontwerp perfect op die situatie aanpassen en ook direct alle technische mogelijk­heden met u bespreken. Advies op maat dus, of u nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make-over!

Ontzorgen van A tot Z!
Joop Elders realiseert de badkamer, keuken of tegelvloer, die bij u past. Afgestemd op uw persoonlijke leefstijl en budget. De deskundige specialisten van Joop Elders verzorgen de complete renovatie en installatie, van demontage tot oplevering. Want bij Joop Elders houden we graag alles onder één dak. Eén aanspreekpunt, één afgesproken prijs, duidelijkheid!

Wij nodigen u van harte uit in onze vernieuwde showroom, laat u inspireren!

Michel Trip en Robert Vloon

Bezoekadres: 
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte

Contact
0572 – 361 111
sanitair@joopelderssanitair.nl
www.joopelders-badkamers.nl

Openingstijden
Ma. t/m vrij. 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag 9.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Afspraken na sluitingstijd op maandag t/m vrijdag in overleg mogelijk!

Door Redactie