Enthousiasme, Professionaliteit èn Beleving

Eind 2019 besloot Danny Klink om per 1 maart 2020 zijn eigen onderneming te starten: Keuken van Danny. Door zijn jarenlange ervaring in meerdere gerenommeerde horeca-ondernemingen èn de nodige ervaringen opgedaan te hebben in de horeca-groothandel, waar hij zowel binnen- als buitendienstfuncties heeft bekleed wil hij zijn passie gaan beleven.  

“Het speelde al een aantal jaren door mijn hoofd en ik denk dat dit het juiste moment is om de stap te nemen. Ik heb voldoende kennis en kunde om naast catering een “beleving” te creëren. Met mijn persoonlijke en creatieve aanpak zorg ik ervoor dat u met een gerust hart uw catering aan mij kunt overlaten. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de beleving: wie zit er voor mij en wat kan ik voor u betekenen. Dit vanuit de passie die ik heb voor het vak, een smaakvolle culinaire invulling te geven aan uw event, bijvoorbeeld: een verjaardagsfeest, jubileum, tuinfeest, home cooking diner, zakelijk event en andere aangelegenheden die een culinaire invulling behoeven”.

Exclusiviteit en Kwaliteit
Kwalitatief goed eten wordt steeds belangrijker. Met bijzondere smaakcombinaties, exclusieve en ambachtelijke ingrediënten biedt Keuken van Danny juist dàt aan met o.a. zijn assortiment luxe feesthapjes en de bourgondische borrelplanken. 

Daarnaast hoort vooral de beleving steeds meer bij het eten.  Iedere gast is een individu met specifieke wensen en behoeften. Consumenten zoeken maatwerk, geen overkill, met andere woorden; alleen datgene ontvangen dat voor hen relevant is. Ze willen voelen dat het assortiment voor hen is gecreëerd en juist dat biedt Danny aan met het concept 

‘Fine-Dining Experience’.  U geniet in uw eigen intieme sfeer met uw gasten van een smaakvolle culinaire beleving. Keuken van Danny onderscheidt zich niet alleen in kwaliteit maar ook vooral qua dienstverlening. Danny kookt en het diner zal worden uitgeserveerd. Tevens laat hij uw keuken netjes achter zodat u alle aandacht aan uw gasten kunt geven en optimaal kunt genieten.  

Tijdens de voorbereiding van een event heb je al genoeg dingen aan je hoofd! Dan besteed je de catering liever uit aan Keuken van Danny. Naast minder stress kun je tijdens je event ook rustig tussen je gasten zitten en van het eten genieten zonder dat je druk in de weer bent. 

Meer weten?
Geeft u binnenkort een feestje of een borrel? Voor een grote groep mensen of een intiem gezelschap, formeel of informeel, binnen of buiten, bij u thuis of op het werk? Wilt u weten wat Danny Klink allemaal te bieden heeft;  bezoek dan de website en ‘proef’ 

Keuken van Danny!​
06 55 71 34 00
www.keukenvandanny.nl
info@keukenvandanny.nl

Door Redactie