2024 staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte. Alle inwoners van de gemeente Raalte worden op woensdagavond 10 januari uitgenodigd om samen het nieuw jaar in te luiden.

De nieuwjaarsreceptie is het uitgelezen moment om samen teug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat 2024 ons zal brengen. Het belooft een avond vol vermaak en gezelligheid te worden. Als klap op de vuurpijl wordt het Goudhaentje van 2023 bekend gemaakt. Het programma wordt afgesloten met een borrel.

Datum: woensdag 10 januari
Start programma: 19.30 uur (inloop 18.30 uur)
Locatie: HOFtheater, Voorhof 2, te Raalte
Aanmelden is niet nodig.

Goudhaentje

Ook dit jaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie het Goudhaentje uitgereikt. Dit jaar zijn de Taalschool Salland, Droomdag Raalte en Humanitas Raalte de drie finalisten.  De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met de trofee én een cheque van maar liefst € 1000,-. Voor de initiatieven die als 2e en 3e eindigen zijn cheques van respectievelijk € 500,- en € 250,- te winnen.

Stemmen Goudhaentje

Stemmen op een van de drie finalisten voor het Goudhaentje kan nog tot en met 30 december via www.raalte.nl/goudhaentje.

Door Redactie