De meeste mensen kennen haar nog als eigenaar van DA Heino, de Vrolijke Aap en ByMij woon­accessoires. Maar wat doet ze nu eigenlijk? Lees verder en laat je verrassen…

WIE …. is Marloe
Hoi, ik ben Marloe van de Worp, ook wel genoemd “Loetje”. Samen met onze drie kinderen wonen we nu aan de Lageweg in Raalte. 

Wat je nog niet wist over Marloe….
Als kind al enorm lees- en leergierig. Elke dag zat ik met mijn neus in de boeken. Geen Tina of Olijke Tweeling voor mij. Nee, ik wilde meer. Meer leren, meer weten en vooral meer diepgang. Zoals boeken over de tao van Poeh, psychologie, NLP en oosterse filosofie. Oké, ik geef toe, vaak begreep ik er weinig van. Maar toch bleef ik gek genoeg stug doorlezen. Blijkbaar vond ik op jonge leeftijd deze materie al reuze boeiend!
In 2017 verhuist van Heino naar Raalte. Een vriendin wist niet wat ze zag tijdens de verhuizing. Bananendozen vol met alleen boeken over persoonlijke groei en bewustwording. “Jij, zóveel van dit soort boeken ? “: vraagt ze. Licht schamend en nog bijkomend van de slappe lach zeg ik: “Yep, nooit gedacht he? “ Mijn hele leven spreken dit soort boeken mij enorm aan.
En nu pas weet ik waarom …

Kind-/opvoed-/gezinscoach
Nadat ik gestopt ben met de winkel, verlangde ik naar werk wat écht bij mij past. Maar wat dan? Toen nog geen idee, maar wat ik wel sterk voelde: ik volg zoveel mogelijk het pad van mijn enthousiasme. Wat mij boeit, waar ik blij van word en waar ik positieve energie van krijg. Gelukkig kreeg ik deze kans ook van mijn partner.
Kind en gedrag. Wat zit er áchter gedrag? Wat vertelt het kind? Wat bedoelt hij écht? Deze vragen bleven mij boeien. Opeens wist ik heel zeker, hier wil ik verder mee!Ik stond te popelen om opleidingen te volgen. Beginnend bij kindercoaching, opvoed-/gezinscoaching, hooggevoelige kinderen, creatief coachen en later systemisch coachen.

Wat is … Loetje aan de Lageweg ?
Inmiddels werk van mijn passie gemaakt. Individuele ouder- en kind trajecten en workshops. Want met mijn creatieve brein zinvolle workshops creëren, dáár word ik blij van. 

Zoals workshops voor ouder en kind om beiden (weer) lekker in hun vel te laten zitten. En workshops om meer verbinding te creëren. Met onszelf, ons kind en ons gezin. 

Dankbaar en blij dat ik workshops kan geven op mijn eigen locatie: “Loetje aan de Lageweg”. Een heerlijke plek, midden in de natuur en toch makkelijk bereikbaar. Daar geef ik workshops in kleinschalige groepen voor veel persoonlijke aandacht. Met focus op talenten, want dát geeft zelfvertrouwen en positieve energie.

Verwacht bij Loetje aan de Lageweg geen powerpoint of kant-en-klare oplossingen, want daar geloof ik minder in. Waar ik wel in geloof is vooral jouw eigen innerlijke wijsheid. Anders gezegd, door middel van oefeningen en vragen, zélf tot inzicht en de juiste oplossingen komen. Gericht op innerlijke groei en bewustwording voor meer (gezins)geluk.

Want in mijn ideale wereld hebben we aan het einde van ons leven geen spijt van wat we niet hebben gedaan. Maar kunnen we terugkijken op een mooi en vervuld leven!

——————–

HERFSTVAKANTIE
Ook kennis maken met mij en de locatie Loetje aan de Lageweg? Geef je dan op en kom gezellig langs!

Maandag 21 oktober
Maak samen met je (klein)kind een mandala

Dinsdag 22 oktober
Maak samen met je (klein)kind één moodboard.

Woensdag 23 oktober
Pluk je geluk !

Donderdag 24 oktober
Levensgroot Talent ! 

Vrijdag 25 oktober
GezinsTalent !

Meer weten en/of zin om te komen?

—> Geef je dan snel op via www.loetjeaandelageweg.nl
vol = vol

—————————-

Marloe van de Worp
Loetje aan de Lageweg
Lageweg 22 / Raalte
www.loetjeaandelageweg.nl
info@loetjeaandelageweg.nl
06 – 30 21 38 58

Door Redactie