Goed leren zwemmen is van levensbelang. Vanaf 1 september heeft zwembad Tijenraan een vernieuwd zwemlesaanbod. Met één zwemlespakket voor diploma AB én C hebben de zwemonderwijzers één helder doel voor ogen: alle kinderen in Raalte en omstreken opleiden tot het hoogste niveau voor zwemveiligheid: de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Hoe goed redt jouw kind zich in het water?
Teamleider zwembaden Joke Derksen: “Misschien hebben veel ouders het in de zomervakantie ook gemerkt. Er zijn steeds meer zwembaden met grote attracties en kinderen zwemmen vaker in recreatieplassen en meren zonder toezicht. Hiervoor zijn Zwemdiploma A en B een goede basis, maar alleen met het Zwemdiploma C op zak beheers je voldoende vaardigheden om in een zwembad met attracties en in open water jezelf te kunnen redden in onverwachte situaties.”

De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en het ministerie van VWS adviseren nadrukkelijk het complete Zwem-ABC te behalen. Redenen voor Tijenraan om het aanbod aan te passen. Derksen: “Ouders gunnen hun kinderen het beste onderwijs op school en terecht. Wij gunnen alle kinderen ook het beste zwemonderwijs.”

Daarom kies je voor zwemles bij Tijenraan
• Kwaliteit en ervaring (al bijna 50 jaar!)
• Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s.
• Vaste prijs voor één zwemlespakket-ABC. Geen bijkomende kosten.
• Veilig en met plezier leren bewegen in water door gediplomeerde zwemonderwijzers + VOG.
• Alle dagen in de week.
• Gratis zwemmen op zondag vanaf inschrijving zolang de zwemlessen duren.
• Ouderbetrokkenheid, interactieve info- en kijklessen.
• Uniek! Ouders mogen meezwemmen met diplomazwemmen.

————————-

Zwemles voor iedereen
Wij geven ook zwemles aan oudere jeugd en volwassenen. Want zwemmen is plezier voor iedereen en je bent nooit te oud om te leren!
Meer over het Zwem-ABC bij Tijenraan? Kijk dan op www.sportbedrijfraalte.nl/zwemles

————————-

“Diploma C is echt een waardevolle toevoeging. Nog even wat langer oefenen, alle zwemslagen langer kunnen volhouden en jezelf kunnen redden als je in het water valt”.
– Moeder van Suus

Door Redactie