Annemarie weet als moeder van drie kinderen en voormalig leerkracht welke uitdagingen we tegen kunnen komen in het dagelijks leven. Haar passie voor het werken naar een passende oplossing is de reden dat ze deze nieuwe stap heeft gezet om anderen actief te gaan begeleiden.

Het kan best een hele stap zijn om samen een gesprek ‘Bij Annemarie’ aan te gaan. Er zijn altijd gedachten dat je geen hulp nodig hebt, dat een ander niet weet waar je mee zit en dat je geen zin hebt om allerlei vragen te beantwoorden. “Daarom houden we altijd een intake gesprek, om te kijken wat er aan de hand is, of er een klik is en wat er bij jou past in de coaching”, legt Annemarie uit.

Er wordt gewerkt op diverse manieren, zoals gesprekken, wandelen, creatieve activiteiten, spellen, dit alles in de landelijke omgeving van Olst en Wijhe. Om tot de kern van de hulpvraag te komen wordt er in vijf sessies uitgebreid met elkaar gepraat. “Na een evaluatie bepalen we samen of je weer op eigen kracht verder kunt gaan.” Er is ruimte voor opvoedvragen, persoonlijke vragen en vragen vanuit het kind zelf.

Wil je leren om liefdevol grenzen te stellen, creëren van meer harmonie en rust in het gezin of wil je zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgen? Het zijn slechts drie voorbeelden waarbij coaching “ Bij Annemarie” tot een oplossing kan leiden.

Coachen Bij Annemarie
Annemarie Logtenberg
Middelerstraat 4, Olst
Tel. 06 – 33151855
coachenbijannemarie@gmail.com
www.coachenbijannemarie.nl

Door Redactie