Je had zulke goede voornemens. Meer rust in je leven, tijd voor jezelf. Zorg dat je mindfulness weer op de agenda krijgt.

Mindfulness gaat niet over de beste zijn, de snelste, de slimste. Het gaat erom dat je met sympathie naar jezelf kijkt en je leven bewust leeft. Het helpt om een vast moment te kiezen waarop je een paar minuten echt de tijd neemt voor jezelf. Kijk heel bewust naar je omgeving. Luister naar de geluiden, merk de dingen om je heen op. Wees in het moment. Dat betekent niet dat je je tijd verdoet. Integendeel, het is een investering in een heldere en opgeruimde geest. Het belangrijkste is dat je ├ęcht voelt en beleeft wat je doet.

Net als sporten, kost mindfulness volhouden soms moeite. Je zult afdwalen in je eigen gedachten, ook al neem je je nog zo voor in het hier en nu te blijven. Maar weet dat het niet uitmaakt. Mindfulness draait om mededogen. Wees niet te hard voor jezelf. Jij bent ook maar een mens en het leven is lang. Tijd genoeg om te blijven oefenen.

Ga je graag onder begeleiding verder met mindfulness? Net als andere sporten, leer je mindfulness beheersen door op te bouwen en te trainen. De cursussen en trainingen van Marion beginnen al bij 2 deelnemers. Sluit aan bij de 8-weekse cursus mindfulness, ervaar de stilte tijdens een stiltedag, volg een avond mindfulness of ga mee op mindfulness wandeling. Individuele trajecten zijn ook mogelijk.

Wie is Marion?
Marion Kogelman-Bloo is van oorsprong docente.
Na een academische opleiding pedagogiek vond zij haar weg steeds meer in mindfulness. Met diverse trainingen en cursussen biedt ze mensen de helpende hand als het leven even tegenzit. Ook wanneer je meer uit jezelf wilt halen of op zoek bent naar rust in je leven, kan Marion je verder helpen. Vanuit jouw behoeften en jouw eigenheid. Marion is gecertificeerd mindfulness trainer. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van haar trainingen.
Meer informatie op www.mindfulnessmetmarion.nl.

info@marionkogelmanbloo.nl | 06-18291938
www.mindfulnessmetmarion.nl

Door Redactie