Bestel het jaarabonnement met 30% korting!

Reis jij vaak buiten de spits met de bus of regionale trein? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement een goede optie! Zo ook voor David (39 jaar) die flexibele werktijden heeft: ‘Voor mij is dit abonnement echt een uitkomst, omdat ik mijn werkdagen vrij kan inrichten. De ene dag begin ik thuis en stap ik na 9.00 uur in de trein. Op andere dagen start ik vroeg op en check ik voor 6.30 uur in. Helemaal ideaal dat ik er in het weekend ook onbeperkt mee kan reizen.’

Onbeperkt reizen in de daluren

Met het Dal Vrij Oost abonnement reis je in de daluren onbeperkt met de bus en regionale trein. Dat is van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het abonnement geldt ook als je vóór 6.30 uur incheckt. Het abonnement is geldig in de bussen en regionale treinen (niet NS) in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad).

Nu met 30% korting

Het Dal Vrij Oost jaarabonnement bestel je t/m 18 december met maar liefst 30% korting via ervaarhetov.nl/dalvrijoost. Voor het busabonnement betaal je nu € 385,- (normaal € 550,-) en voor de bus & trein € 581,- (normaal € 850,-). Twijfel je of het Dal Vrij Oost abonnement voor jou het meest geschikt is? Doe dan de productchecker via ervaarhetov.nl/productchecker.

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een samenwerking tussen de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en de regionale vervoerders. Wil je op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen en handige OV-abonnementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.

Door Redactie