Cash ’n More treedt zondagmiddag 14 januari op in zaal Reimink in Heeten. Met stemmige live blues en countrymuziek om warm van te worden in deze wintermaand.

De bandleden, stuk voor stuk uitstekende muzikanten, maken er een feestje van en spelen bekende songs van, zoals de bandnaam al zegt, icoon Johnny Cash, maar ook van grootheden als Willy Nelson en Lynyrd Skynyrd.

Het optreden staat garant voor een gezellige middag uit en biedt een mooie gelegenheid om samen met vrienden of familie het nieuwe jaar in te luiden. Een beetje kletsen, genieten van goede muziek, een drankje drinken en het streetfood je heerlijk laten smaken.

Vier het leven met vier optredens, op vier locaties, in vier maanden. Salland Live, een initiatief van Stichting Doorpakken Salland maakt dat mogelijk in samenwerking met de zaaleigenaren van Reimink, Elckerlyc, De Slinger en Tivoli. Na CCR-Revival, biedt de organisatie nu Cash ’n More, in februari Sun King en in maart The Sweatshirts. Zorg dat je erbij bent!

Het optreden van Cash ’n More op zondag 14 januari begint om 17.00 uur.

Zaal Restaurant Reimink is te vinden aan de Spanjaardsdijk 17 in Heeten.

De zaal is geopend vanaf 16.00. Kaarten á € 12.50, inclusief twee consumpties, zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl

Door Redactie