Op 28 mei 2008 zijn wij, Wim en José Lokate, Schoonmaakbedrijf Briljant gestart. Na diverse werkervaringen te hebben opgedaan in deze branche, vonden wij het tijd om op eigen benen te gaan staan. Even later kwam onze oudste zoon John ook voor het bedrijf werken en later ook als vennoot. Ook onze jongste zoon verricht inmiddels diverse werkzaamheden en zo is ons familiebedrijf onstaan.

Wij zijn dit bedrijf begonnen met in ons achterhoofd dat kwaliteit altijd wint. Wij willen klanten net dat extraatje geven die ze verdienen. Wij kunnen dit aanbieden omdat wij door de jaren heen veel ervaring en vakkennis hebben opgedaan. Zo mogen wij ons specialisten noemen voor elke schoonmaak klus.

Schoonmaakbedrijf Briljant onderscheidt zich door de vakbekwaamheid, service en betrouwbaarheid. Of u nu gewoon uw ramen gewassen wilt hebben of al het buitenwerk rond uw huis schoongemaakt wilt hebben, wij kunnen dit voor u doen. Boeien, dakkapellen, serres, overkappingen etc. schoonmaken is voor ons geen probleem. Ook beschikken wij over een eigen tuckerpole systeem, inclusief osmose water, om hoogtes te bereiken van meer dan 15 meter! Ook zonnepanelen zijn hiermee makkelijk schoon te maken wat jaarlijks weer extra rendement oplevert.

Voor het schoonmaakwerk van kantoorcomplexen, medische instellingen en zorgcomplexen kunt u ook bij ons terecht. Evenzo voor bouwopleveringen, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij laten uw vloeren er weer uitzien als nieuw!

Voor alle grote klussen geldt dat wij eerst komen kijken en vastleggen wat er moet gebeuren. Aan de hand daarvan brengen wij eerst een offerte uit zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan.

Doordat schoonmaakbedrijf Briljant een familie­bedrijf is, zijn er zeer korte communicatielijnen. Tevens krijgt u altijd dezelfde mensen over de vloer, zodat alle extra aandachtspunten bekend zijn. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

In de afgelopen 10 jaar is schoonmaakbedrijf Briljant uitgegroeid tot een bedrijf met een goede naam. Ons  klantenbestand bestaat uit veel grote klanten maar ook de kleinere klanten zijn voor ons net zo belangrijk. Klanten waar wij geweest zijn bellen vaak weer waardoor we een trouwe, vaste klantenkring hebben opgebouwd.

Voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat staan wij altijd voor u klaar!

Schoonmaakbedrijf Briljant
info@schoonmaakbedrijfbriljant.com
www.schoonmaakbedrijfbriljant.com
Raalte 06 – 15 28 14 68

Door Redactie