Melanie Hofstede is 52 jaar en woonde tot voor kort in Heeten. Sinds 2019 doet Melanie de fit20 training bij fit20 Raalte. Ze vertelt over wat dat haar gebracht heeft.

Hoe heb je fit20 leren kennen?
Ik had al eens op de fit20 website gekeken. In het voorjaar van 2019 kwam ik toevallig fit20 studio eigenaar Evelien Roescher tegen bij Businessclub ZP Raalte. Ik heb toen een fit20 kennismakingstraining gedaan. Sindsdien ben ik enthousiast! Ruim drie jaar dus.

Wat is je ervaring bij fit20?
Het mooie voor mij is de vaste afspraak met mijn trainster Evelien. Die afspraak staat gewoon, net als bij de kapper. Dus het trainen is niet vrijblijvend. Dat werkt heel goed voor mij. Bij een sportschool ga ik toch vaak uitstellen. ‘Ik ga morgen wel…’. Niet dus. Bij fit20 werkt die afspraak als een stok achter de deur. Ik ga altijd.

Omdat je tijdens de training niet zweet hoef je niet te douchen en om te kleden. Ideaal. De training duurt 20 minuten, nog even napraten en ik ben weg. Ik combineer het met boodschappen doen. Het bespaart me veel tijd.

Bij fit20 werkt die afspraak als een stok achter de deur. Ik ga altijd

Wat zeg je tegen anderen over fit20?
Zeker als je wat ouder wordt gaat niet alles meer vanzelf. Je moet wat gaan doen. En fit20 Raalte is gezellig en dichtbij. Hoewel ik sinds kort in Deventer woon ga ik nog altijd naar Evelien. Dat zegt wel wat.

Wat levert fit20 je op?
De training is kort maar wel zwaar. Mijn conditie is een stuk beter geworden. Mijn lijf is strakker en mijn spieren zijn sterker. Zodra het kan zet Evelien de gewichten zwaarder. Dan voelt het even alsof ik opnieuw moet beginnen!

Ik ben er veel sterker door geworden. In al mijn spieren. Bij een sportschool sla je sommige spieren toch over. Bij de fit20 training doe je ze allemaal. Ook de buikspieren…die vind ik vaak lastig maar ze zijn na een tijd fit20 training echt sterker geworden.

Helemaal fantastisch is dat ik sinds ik de fit20 training doe geen rugpijn meer heb. Ik zit de hele dag, vaak in een verkeerde houding. Daardoor ontstond de rugpijn. Het duurde natuurlijk even maar nu ben ik er door fit20 vanaf.

fit20 Raalte
Molenhof 24, Raalte
t. 0572 – 230 003
e. raalte@fit20.nl
w. www.fit20.nl

Door Redactie