In september gaat het nieuwe gymnastiekseizoen van Sportclub Hevo in Heino weer van start. HEVO biedt al jaren een breed spectrum van lessen aan voor jong en oud: van kleutergym voor de allerkleinsten, acrogym voor de kinderen die van turnen houden, free running, conditietraining, pilates op verschillende niveaus tot bewegen voor ouderen.

Voor het komende seizoen zijn er twee nieuwe lessen bijgekomen. Jump en play voor de basisschoolleerlingen die graag willen bewegen, en een aanbod voor kinderen die moeite hebben om mee te doen in het gewone sportaanbod of het buitenspelen.

Voor dit laatste programma heeft HEVO een sportleidster aangetrokken die hiervoor een speciale opleiding heeft genoten. De lessen vinden plaats in kleine groepjes, niet groter dan zes kinderen. Doel is om deze jongeren op voor hen fijne en veilige manier te laten bewegen. Dit kan op individueel niveau, maar ook samenwerken maakt deel uit van het lesprogramma. Dat alles in kleine behapbare stapjes.
Hevo heeft voor de ontwikkeling van deze lessen en het geringe aantal deelnemers subsidie ontvangen van de gemeente Raalte (www.raalte.nl), het Foppe ( de Haan) fonds (www.foppefonds.nl) en Kids Zwolle (www.kidszwolle.nl) Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan.

Les tijden, informatie over de sportleiders en de plaats waar de lessen zullen plaatsvinden en de contributie , zijn beschikbaar op de website van HEVO. ( www.sportclubhevo.nl) Omdat het belangrijk is, dat iedereen die dat wil kan sporten , is de contributie mede dank zij de subsidie voor hopelijk niemand een probleem. Mocht dat wel zo zijn , neem dan contact met het secretariaat.

Sportclub HEVO
Sporthal Hoogerheyne
Brinkweg 50, Heino
e. info@sportclubhevo.nl
w. www.sportclubhevo.nl

Door Redactie