In de voorjaarsvakantie, van zondag 18 tot en met zondag 25 februari, organiseert Sportbedrijf Raalte diverse sport- en spelactiviteiten in sportcentrum Tijenraan.

Op dinsdag 20 februari staat het indoor springkussenfestijn op het programma, waar kinderen kunnen rennen, springen, klimmen en klauteren. Het festijn vindt plaats in Sporthal 1 van Sportcentrum Tijenraan en duurt van 9.30 tot 15.30 uur. Het evenement is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en er is ook een peuterhoek voor de kleintjes. Toegang voor ouders en begeleiders is gratis, en tickets voor kinderen (inclusief ranja) zijn vooraf via de website te bestellen.

Op vrijdag 23 februari organiseert Sportcafé Tijenraan een kidsbingo van 10.00 tot 11.30 uur. De deelnemers krijgen ranja en een ijsje aangeboden, en tickets zijn vooraf verkrijgbaar via de website of bij het Sportcafé.

Op zaterdag 24 februari vindt de eerste editie van het Tijenraan Open Darts plaats in het Sportcafé. Het darttoernooi begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Teams kunnen zich nog aanmelden via de website of aan de bar.

Voor meer informatie over openingstijden en activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie, inclusief tickets voor het springkussenfestijn, de kidsbingo en recreatief zwemmen, kun je terecht op sportbedrijfraalte.nl/vakantie.

Het is handig om tickets vooraf online te bestellen om eventuele wachttijden bij de kassa te voorkomen.

Door Redactie