Op zaterdag 7 oktober staat de 65ste editie van de Zonneschijntocht gepland, een evenement dat een lach op het gezicht van zieken, invaliden en inwoners van verzorgingshuizen in de gemeente Raalte tovert.

De organisatie van dit evenement ligt in handen van de Stichting Zonneschijntocht, voortgekomen uit RAM Raalte. De dag begint met een ritje in taxibusjes van TCR en auto’s van vrijwillige chauffeurs. Ongeveer tweehonderd mensen krijgen de kans om deel te nemen aan deze speciale tocht. Motorclubleden van RAM Raalte zetten de route uit en begeleiden de deelnemers. De start vindt plaats om 13.30 uur vanaf het parkeerterrein van het Hoftheater.

Tegen 15.00 uur worden de busjes en auto’s weer verwacht bij het Hoftheater, waar de deelnemers worden getrakteerd op een hapje en drankje. De Roalter Jong’s zorgen voor muzikale vrolijkheid, en er staat een speciaal optreden van de Motten op het programma.

Hoewel de inschrijving voor deelnemers inmiddels is gesloten, kunnen mensen die graag als chauffeur willen bijdragen zich nog steeds aanmelden als vrijwilliger. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Olav Schiller via tel. 0572-351498 of e-mail: aschiller@kpnplanet.nl. Voor verdere details kun je terecht op www.zonneschijntocht.nl.

Door Redactie