‘Als winkelinrichter en interieurbouwer komen we nu ook bij de mensen thuis’

Het begon acht, negen jaar geleden met zes tot acht man en een bus vol gereedschap. Inmiddels is Adende Interieur & Montage als allround winkelinrichter en interieurbouwer in Raalte uit het pand gegroeid. Voor de komende tijd is dan ook een groter pand in Mariënheem gehuurd. “We stonden letterlijk in de kelder meubelen te assembleren”, zegt Thije Bannink, vestigingsmanager van de Adende Groep. “Met de oplopende aanvragen voor maatwerkmeubelen en winkelstellingen moesten we wel uitwijken naar extra ruimte in Mariënheem.”

In Mariënheem heeft Adende Interieur & Montage alle ruimte om complete winkelinterieurs voor te monteren. Zo ook voor de opslag van meubelen, voordat zij hun weg naar de winkels vinden. “We hebben ruim 450 filialen van het Kruidvat van nieuwe fotomeubelen voorzien”, geeft Thije als voorbeeld. “Daarnaast hebben we vier vestigingen van de Ikea voorzien van interieurmaatwerk, uit eigen werkplaats geleverd. Op dit moment bouwen we meerdere vestigingen van de Formido om tot Praxis. Ook leveren we een bijdrage aan het nieuwe winkelconcept van de Lidl, met onder andere een prachtig meubel voor de bake-off waar klanten hun versgebakken brood kunnen kopen.” Naast deze en andere grote winkelketens kunnen natuurlijk ook de zelfstandige winkeliers voor nieuwe winkelinrichting of interieurbouw bij Adende terecht.

Kasten en veranda’s
Met alle expertise op het gebied van winkelinrichting en interieurbouw zet Adende nu ook de eerste stappen op de particuliere markt. “Wie een mooie maatwerkkast in de woonkamer of onder het schuine dak op de slaapkamer wil, kan bij ons aankloppen”, aldus Thije. Ook levert Adende sinds kort houten veranda’s, tuinhuizen en overkappingen op maat. “Een veranda begint bij de wensen van de klant die wij in een mooi 3D-ontwerp en passende offerte vertalen”, vertelt Niels Middelkamp, als projectleider bij Adende Interieur & Montage onder andere verantwoordelijk voor de veranda’s, tuinhuizen en overkappingen.. “Indien nodig regelen we de vergunning en leveren we de veranda inclusief zonwering en bestrating op. Zo creëren we een beschutte plek om ook in het naseizoen heerlijk buiten te kunnen zitten.”

————-

Vaklieden gezocht!
Met een groeiende opdrachtenportefeuille is Adende Interieur & Montage dringend op zoek naar interieurbouwers en montagemedewerkers. Naast ervaren vaklieden worden ook schoolverlaters die het vak graag willen leren, uitgenodigd te solliciteren. Adende is namelijk een erkend leerbedrijf met een eigen op-leiding, waarin nauw wordt samengewerkt met het Deltion College. Heb je interesse om het vak te leren? Met uitzicht op een vaste baan? Laat van je horen!

————-

Adende Interieur & Montage
(Inter)nationele winkelketens en winkeliers zijn bij Adende Interieur & Montage niet alleen aan het juiste adres voor winkelinrichting en -interieurbouw, maar ook voor assortimentswisselingen en het plaatsen van demo-presentaties. Met maatwerk interieurs en houten veranda’s richt Adende zich sinds kort ook op de particuliere markt. “Het meer persoonlijke contact en kleinschalige maatwerk vormt een mooie afwisseling op de grote klussen voor de winkelketens”, meent Thije. “De ervaringen zijn positief. Klanten blijken tevreden over onze betrokkenheid, de heldere communicatie, het complete ontzorgen en de scherpe prijs.” Kortom, Adende Interieur & Montage levert iedere klant – groot en klein – kwaliteit in maatwerk.

————-

Adende Interieur & Montage
Hellendoornseweg 42  |  8106 PL Mariënheem  |  t 0572 – 331968
e info@adende.nl  |  i www.adende.nl

 

Door Redactie