Waarom ben je als schoonheidsspecialiste begonnen?
Als tiener wilde ik al schoonheidsspecialiste worden. Ik was al jong bezig met make – up en dagcrèmetjes en maakte voor het uitgaan ook vaak mijn vriendinnen op. Ik vond dit zo leuk dat ik hier meer mee wilde doen. Op mijn 18e ben ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan doen. De voldoening die ik eruit haal als mijn klanten enthousiast mijn clinic verlaten zou ik niet kunnen missen. Ik heb altijd geloofd in dat iedereen mooi oud kan worden. 20 jaar geleden was de schoonheidsbranche meer wellness, gelukkig kunnen we tegenwoordig met de juiste technieken en behandelingen prachtige resultaten behalen.

Wat maakt jouw anders dan anders schoonheidsspecialistes?
Ik ben van mening dat elk schoonheidsspecialiste haar eigen expertise heeft. Uiteindelijk kiest de klant zelf haar eigen schoonheidsspecialiste uit waar hij of zij zich fijn en begrepen voelt. Ik ben erg van het 1 op 1 contact en alles gaat in overleg met de klant. De behandeling wordt altijd gestart met een huidanalyse en bekijken we de resultaten van de vorige keer, hier kijken we dan samen na wat voor behandeling er op dit moment het beste bij aan sluit. Ik hou erg van het persoonlijke, de klanten mogen mij altijd appen met vragen. Het gaat tenslotte om de samenwerking tussen mij en de klant. Doordat ik zelf erg positief ben, worden mijn klanten dat ook en bereiken we samen erg mooie resultaten zowel in lichaam als gelaatsbehandelingen.

Wat is jouw specialiteit?
Ik zet mensen in hun kracht door zijn/ haar lichaam en gezicht in top conditie te brengen. Ik werk met de nieuwste bewezen behandelingen die zorgen dat je in een korte tijd prachtig resultaat bereikt. Denk hierbij aan het behandelen van fijne lijntjes en rimpels, oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekjes en figuurcorrectie.

Wat kunnen de mensen bij jouw verwachten?
Eerlijkheid en klantgerichtheid. Ik kijk naar de persoon achter het verhaal waarom ze bij mij komen. Vaak komen ze langs voor huid verbeterende behandelingen. Samen met de klant maak ik een behandelplan en nemen we duidelijk door wat de wensen zijn en hoe we tot het juiste resultaat kunnen komen. Ik ben heel eerlijk naar de klant in wat er te behalen valt en dat wordt altijd zeer gewaardeerd. Hierdoor behalen we samen de beste resultaten

Hoe kunnen mensen in contact komen met jou?
Via mijn website is er te zien wat voor behandelingen ik allemaal aanbied. Mochten er vragen zijn, je kan mij mailen, bellen of whatsappen.

Blijf niet zitten met je huid probleem en kom bij mij langs om samen te kijken wat ik voor jouw kan betekenen.

Beauty & Body Clinics
Molenhof 18 – Raalte
t. 06 51 70 00 82
e. info@beautybodyclinics.nl
w. www.beautybodyclinics.nl

Door Redactie