Kwalitatief maatwerk in garagedeuren, rolluiken, raamdecoratie en meer

Ieder seizoen heeft zijn charme. Ook voor Kluszon, dé specialist in kozijnen, zonwering, garagedeuren, raamdecoratie en meer. “Deze zomer zijn wij echt ontzettend druk geweest met het plaatsen van zonwering en terrasoverkappingen op maat”, zegt Rudi van Breen, samen met Geert Reimert eigenaar van Kluszon. “Met de komst van de herfst zien wij de vraag naar garagedeuren, rolluiken en raamdecoratie weer toenemen. En natuurlijk leveren wij ook op dat vlak maatwerk van hoge kwaliteit.”

Wie op zoek is naar een perfect passende garagedeur is bij Kluszon aan het juiste adres. “Naast de traditionele kanteldeur en openslaande garagedeuren vind je bij ons ook de sectionaaldeur van het kwaliteitsmerk AW Nederland. Deze deur neemt weinig ruimte in beslag en is ook goed langs een schuin dak te leiden. Met een rubberafdichting en duurzame, onderhoudsarme panelen van veertig of zestig millimeter dik heeft deze deur een hoge isolatiewaarde. Bovendien laten inbrekers een garage met sectionaaldeur liever links liggen. Natuurlijk leveren wij onze garagedeuren volledig op maat en dan hebben wij het niet alleen over de afmetingen. Ook qua kleur en uitvoering valt er veel te kiezen.”

Comfortabel slapen
Kijken wij verder in het brede assortiment van Kluszon dan zien wij ook de aluminium rolluiken van Alulux, voor echt ieder raam op maat te maken. “Met de krasvaste, water- en vuilafstotende laklaag profiteer je – met minimaal onderhoud – vele tientallen jaren van deze sterke rolluiken. In de lente en zomer houden zij je huis heerlijk koel. In de herfst en winter zorgen zij voor extra isolatie en gaat er tot 45 procent minder energie verloren. Deze rolluiken weten je slaapkamer bijna honderd procent te verduisteren en het geluid van buitenaf met zeker tien decibel te verminderen. Bovendien houden zij inbrekers buiten. Met andere woorden, met onze rolluiken staat niets een comfortabele nachtrust in de weg.” 

Sfeervol wonen
Met persoonlijk maatwerk in raamdecoratie staat Kluszon ook garant voor sfeervol wonen. “Sinds vorig jaar mogen wij ons Luxaflex Inspiration Shop noemen. Deze unieke status bracht maar liefst 25 vierkante meter aan innovatie en inspiratie op het gebied van raamdecoratie in onze showroom. Ter plekke brengen wij de shades, shutters, jaloezieën en lamellen tot leven. Zo ervaar je direct wat de verschillende producten van Luxaflex voor de lichtinval en sfeer in huis betekenen. Geen enkel ander merk heeft meer opties in kleur en stijl. Wij helpen graag met een goed advies. Altijd komen wij het gekozen product persoonlijk inmeten om het na levering vakkundig te installeren. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van raamdecoratie dat perfect past.” 

Het gemak van Kluszon
Naast maatwerk en kwaliteit staat Kluszon ook voor gemak. “Met een gerenommeerd leverancier als Somfy kunnen wij nagenoeg iedere, ook bestaande garagedeur van een topkwaliteit motor voorzien. Zo is de garagedeur met slechts één druk op een schakelaar, afstandsbediening of eigen smartphone te bedienen. Hetzelfde geldt voor onze rolluiken. Voor een stukje extra veiligheid zijn deze ook te voorzien van bewegingssensoren die de rolluiken automatisch laten zakken als er ongenode gasten rond je huis sluipen. En een koppeling met de rookmelders maakt de rolluiken bij de eerste tekenen van brand direct omhoog gaan. Tot slot onze raamdecoratie. Natuurlijk is ook deze op afstand te bedienen. Met de speciale app is het zelfs mogelijk vaste scenario’s in te stellen. Sta je bijvoorbeeld iedere ochtend om zeven uur op, dan komen op dat moment ook de shades, shutters, jaloezieën of lamellen automatisch in beweging. Geïnteresseerd? Kom dan gerust naar onze ruime showroom.”

Kluszon
Heesweg 7
8102 HJ Raalte
0572 – 362935
info@kluszon.nl
www.kluszon.nl

Door Redactie