“Wij hebben iets unieks naar Raalte gehaald”, aldus Mariëlle Nahuis. “Wij zijn geen sportschool waar de mensen aan hun lot worden overgelaten. We zijn ook geen prijsvechter. We hebben wél een mooie sfeervolle studio, met volautomatische toestellen en met optimale begeleiding. Het belangrijkste is dat mensen gemotiveerd raken om hun doelen te behalen, of dit nu is het versterken van spieren, verbeteren van rugklachten, fitter worden of afslanken. En dat in slechts 35 minuten.”

De Milon Cirkel is razend populair en op dit moment het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche. De cirkel bestaat uit hypermoderne fitnesstoestellen voor het effectief trainen van alle grote spiergroepen. Hierdoor wordt optimaal de kracht en conditie verbeterd.

Gemak
Het sporten wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt. De toestellen stellen zich automatisch in naar jouw lichaam en programma. In een vaste volgorde, in het circuit op 8 toestellen, voer je de oefeningen uit. Je hoeft dus nooit te wachten tot een apparaat vrij komt. 

De gewichten worden ingesteld aan de hand van een eerste krachtmeting en deze kunnen eenvoudig door een druk op de knop bijgesteld worden. Iedereen kan dus altijd op zijn eigen niveau trainen. Motion Milon is voor vrouwen en mannen.

Plug en play
Veel mensen hebben weinig tijd en hebben wel iets meer over voor gemak en kwaliteit. De populariteit van de Milon Cirkel komt mede door de korte, maar zeer effectieve, trainingsduur van 35 minuten, de geweldige resultaten, de begeleiding en het gemak… zeg maar: “plug en play”! Aldus Mariëlle Nahuis.

Garantie
Iedereen die komt trainen bij Motion Milon, heeft recht op een garantie periode. “Wij zijn namelijk overtuigd van ons product. Als je niet tevreden bent, kan het abonnement na 3 maanden (minimaal 20 trainingen) zonder reden beëindigd worden.”

Klanten reviews, gemiddeld een 8,9!
“Motion Milon is nu ruim 5 maanden open en we hebben een enorm goede start gemaakt. Onlangs hebben wij onze klanten gevraagd een feedback­formulier in te vullen. Wij scoorden gemiddeld een 8,9 en daar zijn wij enorm trots op!”

De klanten geven aan, het gemak, de begeleiding en sfeer geweldig te vinden en ze vinden het heerlijk om te komen en gaan wanneer het hen uitkomt. Motion Milon krijgt zeer enthousiaste reacties van leden. Hierbij een van de reacties uitgelicht:

Klantfeedback:……… “Geen macho cultuur, ik voel mij op mijn gemak, het is duidelijk wat ik moet doen en hoe ik het moet doen. De begeleiding is erg prettig en heel persoonlijk! Ik vond fitness nooit wat aan en ik was de grootste sponsor van meerdere sportscholen. Maar ik kom hier echt consequent en met veel plezier en voel mij fitter dan ooit. Ook mooi meegenomen; de koffie is heerlijk! Vooral doorgaan zo. Ik beveel het iedereen aan.”

“Enorm leuk om de reacties en tips die wij binnen kregen te lezen. Wij zijn steeds op zoek naar vernieuwing en verbetering.”

Voedingsprogramma’s
“Onlangs zijn onze coaches opgeleid tot voedingscoach en werken wij nu met het Body Support voedingsprogramma. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet, het is een manier van opnieuw leren om te gaan met voeding”, vertelt Mariëlle. 

“Een prachtig concept, waarbij we weekmenu’s volledig gepersonaliseerd samenstellen, met exact de juiste hoeveelheden en ingrediënten. Deelnemers krijgen een app en kunnen met een druk op de knop alternatieven op het menu krijgen. De menu’s worden samengesteld met gewoon eten uit de supermarkt en bevatten geen shakes en/of poeders. De coach weegt en meet iedere deelnemer met het geavanceerde InBody lichaamsanalyse apparaat en kan dus exact zien hoe de spiermassa en het vet­percentage zich ontwikkelen. Meerdere keren per jaar starten wij met afslankchallenges. Kijk op www.motionmilon.nl/afslank-challenges/ voor de startdata!” 

Zij zoeken nog een enthousiasteling
Motion Milon is altijd op zoek naar een leuke, enthousiaste, sportieve inwoner van Raalte (of omstreken) om het team te komen versterken. Ben of ken jij zo iemand? Kijk dan snel op: www.motionmilon.nl/over-motion-milon/werken-bij-motion-milon/ 

Motion Milon
Grotestraat 25
8102 CD  Raalte
info@motionmilon.nl
www.motionmilon.nl

Door Redactie