Verandering. Dat is het gevoel waarmee ik het nieuwe jaar begonnen ben. Na de goede moed en beste wensen her en der, draait zo’n nieuw begin voor mij om vertrouwen. Vertrouwen dat het leven, het jaar, de wereld altijd gewoon doorgaat. Alles verandert continu.

Verandering

Die verandering vind je overal in de natuur. Kijk eens naar de bloembollen die na een periode in het donker nu oprijzen naar het licht. Hoe donker het leven ook is, er wacht echt altijd ergens licht. Met die houding voelt het leven als een ontdekkingsreis. Alles gaat altijd verder. En vooral: nu is niet gelijk aan straks.

Eigenheid in het nu

Het is zo makkelijk om het nu te vergeten. Dit moment, deze ene seconde. Wat houdt je nú bezig? Neem alles in je op en weet dat het niet hetzelfde blijft. Elk moment, elke gebeurtenis, elke herinnering heeft iets unieks. Eigenheid, noem ik dat. Waar vind je jouw eigenheid? Mindfulness leidt je ernaartoe. Zet een deur open naar jezelf en ga mee ernaartoe.

Mindfulness als ontdekkingsreis

De ontdekkingsreis die mindfulness heet, is verrijkend. Een kans om jezelf opnieuw en vooral béter te leren kennen. Rust in jezelf zoeken, jezelf opnieuw leren kennen, dat is waar het om gaat. En dat alles doe je vanuit vertrouwen en zonder oordeel.

De weg naar geluk

Geef jezelf een cadeau en ga binnenin jezelf op zoek naar jezelf. De weg naar geluk ligt immers in innerlijk bewustzijn. Zodat je rust en vrijheid ervaart om zelfs de vervelendste gebeurtenissen in vertrouwen te doorstaan. Ga je mee op reis?

Wie is Marion?

Marion Kogelman-Bloo is van oorsprong docente en rondde naast een academische opleiding pedagogiek ook verschillende trainingen en cursussen op verschillende niveaus en binnen diverse aandachtsgebieden af. Met al haar kennis en ervaring biedt ze jou een helpende hand. Wil je meer uit jezelf halen of zoek je rust in je leven? Centraal staan vertrouwen, jouw eigenheid en jouw behoeften. Marion is gecertificeerd mindfulness trainer, compassietrainer en trainer mindful ouderschap. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de trainingen, evenals sommige werkgevers, gemeenten en het UWV.
Meer informatie op www.mindfulnessmetmarion.nl.

Mindfulness met Marion
De Heujmiete
Linderteseweg 56, Marienheem
t. 06 – 18291938
e. info@marionkogelmanbloo.nl
w. www.mindfulnessmetmarion.nl

Door Redactie