“Edelsmid Silvia” gaat verder met het goudsmeden van uw sieraden en stopt met de winkel!

“Als kind kreeg ik mijn eerste ringetje. Ik wilde dat meteen kunnen maken. Daar heb ik vervolgens ook mijn opleiding op gebaseerd. Na het VMBO Metaal ben ik naar de vakschool in Schoonhoven gegaan. Na de opleiding zilver- & goudsmeden in Schoonhoven heb ik mijn atelier geopend. Hier repareerde ik uw sieraden, smolt oud goud om, ontwierp en maakte nieuwe sieraden. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt waardoor ze de aandacht krijgt die het verdient en stuk voor stuk een uniek exemplaar wordt. Als gediplomeerd goudsmid,  kan ik  u van adviezen voorzien. Door uw ingeving en het advies van mij kunnen wij samen tot een mooi eindproduct komen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u bent verzekert van ambachtelijke topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij Edelsmid Silvia kunt u ook terecht voor het omsmelten van uw gouden en zilveren sieraden. Om er een sieraad van deze tijd van te maken. Het is en blijft dan het materiaal van u maar in uw stijl.

  • Voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld een trouwring, kunt uzelf ideeën aandragen of zelfs met een eigen ontwerp komen. Op deze manier krijgt uw sieraad een uniek karakter, uw karakter.
  • Herinneringssieraad, mijn passie is uw emotie. Hoe waardevol kan dit zijn!

Een sieraad-ontwerp laten maken door mij, hoe gaat dat nou precies in zijn werk?
Het begint bij mij met een gesprek. Wat wil de klant? ik wijs dan op de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook uw eigen bedenkingen over het ontwerp aan ons toelichten. Wij gaan dan samen met u bekijken hoe het kunnen realiseren. Op basis van een gesprek met een kopje koffie erbij maken wij een ontwerp. Als u akkoord gaat met het ontwerp en de prijs gaan wij aan de slag. Mocht u een sieraad laten vermaken of zelf goud, zilver of een ander edelmetaal hebben gekocht, dan smelt ik dat om, en daarna produceer ik het sieraad. U krijgt dan een telefoontje als het klaar is. Op deze manier krijgt uw sieraad een uniek karakter, “uw karakter”. Wat gaan we nu doen? We gaan door met het atelier alwaar ik uw sieraden graag repareer en graag vermaak of ze omsmelt om er voor u een sieraad van te maken. Wel is het atelier op afspraak open. 

Bel 06  82 90 94 26 om een afspraak te plannen en ik kom dan graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Door uw ingeving en het advies van mij kunnen wij samen tot een mooi eindproduct komen.

info@edelsmidsilvia.nl
www.edelsmidsilvia.nl

Door Redactie