Afgelopen zomer timmerde Heino Vocaal aan de weg met het muzikale evenement “Maestro in Heino”. Daarbij streden lokale prominenten om de eer wie de beste gastdirigent was. Velen genoten op die zonnige zaterdag van ons kleine, maar muzikaal hoogstaande koor.

Binnenkort treed Heino Vocaal weer op onder leiding van onze eigen enthousiaste dirigent Joan Jonkman. Op zondag 3 maart 2019 om 15:00 uur wordt in de Nicolaaskerk in hartje Heino een voorjaarsconcert gegeven.

Op het programma staan dit keer werken van moderne componisten uit binnen- en buitenland. Uitgevoerd zullen worden Missa Brevis van Jacob de Haan, recent winnaar van de Buma Classical Award, en Hebreeuwse liefdesliederen van het Amerikaans-Israëlische echtpaar Eric Whitacre en Hila Plitman. Daarnaast worden werken van de Brit John Rutter en de jonge Noorse componist Ola Gjeilo vertolkt. Kortom, een veelzijdig programma dat de Heinose muziekliefhebbers zal verrassen en hopelijk ook bekoren. 

Muzikale medewerking zal worden verleend door:
Henk Linker, orgel
Marijn Siero, piano
Maaike Gerritsen, viool
Arjan Eek, klarinet

De leden van Heino Vocaal verheugen zich erop u te mogen begroeten bij dit muzikale festijn.

Kaarten zijn 2 weken van tevoren voor € 10 verkrijgbaar bij koorleden, Readshop en Dorpshuus. Entree bij de ingang van de Nicolaaskerk € 12,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *